реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чому повстала Сосниця?

Тиха і мирна Сосниця сьогодні вийшла на Майдан. Що ж так збурило земляків Олександра Довженка, що їх більше 500 прийшло протестувати?

Вбито працівника МНС Павла Терещенка. В нього 4 рази стріляв з пневматичної зброї власник кафе "Юность" Труба. Крім того, його били Басанець (раніше збив жінку на велосипеді і не був покараний) - син підприємця та Скляр - син головного єгеря Сосницького району. Помер Терещенко в обласній лікарні від травми голови. Похований 4 лютого в Сосниці.

А вбивці так і не були затримані, що й обурило людей найбільше. Попередні трагічні історії, до яких причетні сьогоднішні "герої", сходили їм з рук - певно, відкуплялися.

Розповідає активіст Майдану Ігор Андрійченко: "Мої земляки піднялися, я потрапив на мітинг майже випадково - людей ніхто не організовував, просто всіх обурило беззаконня. Адже кафе "Юность", як говорять сосничани, є розсадником алкоголізму, проституції і наркоманії. Його кілька разів закривали на якийсь час, але знову відкривали".

До обурених сосничан приїхав заступник начальника УМВС в Чернігівській області Любарець, який пообіцяв, що винні будуть покарані. Їх затримали тільки через кілька днів після бійки і, можливо, тільки завдяки суспільному резонансу. До речі, за даними нашого сайту, чомусь їх затримали у сусідньому Менському районі.

Таким чином, Майдан дійшов і до Сосниці. Адже саме Майдан - проти беззаконня, проти корупції, проти кришування бандитів, свядком чого сталв тихий райцентр.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Сосниця, УМВС в Чернігівській області, вбивство в Сосниці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar