реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чому нема міністрів на фоні зруйнованої ТЕС?

Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему. Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.

Ми повинні активізувати інформаційну кампанію назовні, аби донести партнерам, що продовження терору спровокує нові хвилі біженців й деградацію нашої економіки.

Якщо зараз не посилити українське ППО і не дати нам дальнобійну зброю- війна обійдеться Україні і нашим партнерам ще дорожче, бо руйнування мають страшні наслідки.

Але. Після блекаутів зими 23 влада мала готуватися до повторних атак і зробити все для захисту наших енергопотужностей.Мільярди гривень виділялися на будівництво захисних споруд і конструкцій, на укриття для трансформаторних систем. Наші міжнародні партнери особливу увагу приділяють допомозі в сфері енергетики. І так само виділяли гранти на її захист. На чисельних пафосних конференціях і красивих слайдах влади ми слухали про те, шо Трипільська ТЕЦ, які і інші об'єкти, захищена.

Безумовно, в знищенні нашої енергетики винен ворог! Але суспільство має право дізнатися, так а що з захисними конструкціями і спорудами? Де гроші?

Чому наші міністри, голови агенцій і офісів реформ скачуть по конференціях і відрядженнях, міжнародних симпозіумах з відновлення і пафосних заходах, а сьогодні ніхто з них не поїхав на ТЕЦ і не дав брифінг на фоні зруйнованої станції?

Парламент давно втратив контролюючі функції і вже 10 місяців немає години запитань до уряду.
Сьогодні ми не змогли почути в ВР профільних міністрів. Тобто, тотальна безвідповідальність триває.

Наступна зима буде важкою. Й тому тим більше вже зараз треба професійно і фахово думати, як її пережити. Це не картинки на презентації друкувати….

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:широка війна, команда ЗЕ, Ірина Геращенко, ракетні удари, ТЕС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar