реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому ми поставили 10 відсотків від того, що дала держава?

Зараз ми просто біля Вовчанська, де наші 57 мотопіхотна та 47 артилерійська бригади нищать російського окупанта. Це наші давні друзі, яким ми терміново привезли необхідну техніку.

Буквально вчора Юрій Бутусов писав про гостру потребу бійців цих бригад у допомозі. Ми за 12 годин спакували зі складів усе наявне, задіяли всі резерви — і вже сьогодні привезли допомогу сюди. 100 рідкісних 10" FPV-дронів «Мольфар», 100 менших 7" «Мольфарів», 7 «Мавіків» та «Аутел», квадроцикли для спецоперацій та евакуації поранених, генератори, системи РЕБ, 5 «Старлінків», 30 детекторів дронів «Ванільний цукорок», пересувну авторемонтну майстерню.

Окрім цього, київські депутати від «Європейської Солідарності» звернулися з ініціативою, яку підтримав і мер Віталій Кличко — на додачу до 200 FPV-дронів від Фонд Порошенка, ще 150 FPV-дронів та 4 «Мавіки» відправила Київрада на захист Вовчанська.

Ситуація тут зараз об’єктивно дуже важка, але ми не можемо в жодному разі допустити паніки. Хлопці стоять міцно. Звісно, у всіх нас, у всієї країни виникає безліч запитань: де мінні поля, де протитанкові рови, де, врешті, фортифікації? Чому наш благодійний фонд уже зміг поставити одну десяту частину дронів від того, що поставила держава?

Сьогодні завдання №1 — зробити все, щоб у бійців була зброя, дрони, РЕБ, боєкомплект, усе необхідне. Ціла країна, цілий світ зараз дивляться сюди, на Харківщину. Ніхто не сумнівається, як зараз тут важко. Наша команда зробить усе можливе, щоб бійці отримали допомогу і відчули турботу та підтримку.
Разом до перемоги!

Петро ПОРОШЕНКО



Теги:Петро Порошенко, Вовчанськ, широка війна, дрони


Читайте також






Коментарі (0)
avatar