реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чому Ковальчук "впарює" Чернігівщині регіоналів?

Відкрите звернення

Першому заступнику Глави Адміністрації Президента України
Ковальчуку Віталію Анатолійовичу

Шановний Віталію Анатолійовичу!

Багато Інтернет-видань повідомляли, що саме Ви очолите передвиборчий штаб Петра Порошенка. Саме тому ми звертаємося до Вас напередодні старту президентської передвиборчої кампанії щодо ситуації у Чернігівському регіоні.

Останнім часом у багатьох медіа поширюється інформація, що на посаду голови Чернігівської обласної держадміністрації незабаром буде призначена людина з команди народного депутата України Валерія Давиденка. Будучи членом фракції БПП у Верховній Раді України, він є по факту куратором партії «Наш край» в Чернігові та області. На Чернігівщині вже обговорюють майбутніх заступників голови Чернігівської ОДА та їх прізвища, які, м’яко кажучи, викликають неоднозначну реакцію суспільства.

Мова про Олександра Соколова (міський голова Чернігова у 2002-2015 роках), Віктора Бистрова (головного фінансиста міста за часів О.Соколова), які асоціюються у чернігівців із занепадом міста, його стагнацією та розкраданням.

Також у соціальних мережах звучить прізвище ще одного кандидата на посаду у виконавчій влади – Володимира Ткача. Протягом останніх 2 років він очолював «Чернігівоблненерего» та вів неоголошену війну з представниками місцевого бізнесу, які відмовлялися платити колосальні суми готівкою за технічні умови під‘єднання до електромереж.

Хотілося б почути Вашу відповідь, шановний Віталію Анатолійовичу, як першого заступника Глави Адміністрації Президента та ймовірного керівника штабу Петра Порошенка, на таке запитання: Чи достатньо зважено Ви та відповідальні за кадрові призначення працівники АПУ підійшли до вибору кандидатур у виконавчій владі Чернігівській області?

Ми просимо Вас публічно пояснити:

1) Чи дійсно Ви вважаєте, що призначення на керівні посади вищезазначених людей з команди одіозного народного депутата Валерія Давиденка та їх сприйняття громадськістю сприятимуть підвищенню іміджу Президента України на Чернігівщині?

2) Чи дійсно Ви вважаєте, що ці люди здатні якісно організувати роботу виконавчої влади в області напередодні старту передвиборчої кампанії?

Питання — як Ви бачите співпрацю структур Блоку Петра Порошенка та партії «Наш край» на виборах Президента, зважаючи на системну дискредитацію представників БПП в місті та області з боку команди Валерія Давиденка? — вважаємо риторичним.

З повагою до Вас,

Загальні збори Чернігівської міської організації політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та депутатів фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Чернігівській міській раді та районних у місті рад

18 вересня 2018 року



Теги:Чернігівська ОДА, Віталій Ковальчук, Валерій Давиденко, регіонали, ап, БПП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar