реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Чого вони бояться?

Ми в Україні страшенно толерантні. Як ото в Шевченка: «Німець скаже «Ви моголи!» — «Моголи, моголи!» Золотого Тамерлана онучата голі…».

«Регіоналка» Олена Бондаренко зареєструвала у Верховній Раді проект закону про внесення змін до Закону «Про інформацію» щодо мови інформації та конфіденційну інформацію про особу.

Передбачено, що не допускаються збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та захисту прав людини.

До конфіденційної інформації про фізичну особу належать, зокрема, дані про її національність, освіту, сімейний стан, релігійні переконання, стан здоров’я, а також адреса, дата і місце народження.

Зі станом здоров’я та адресою дійсно так і має бути — приватна, закрита інформація. А чому приховувати інформацію про те, до якої церкви або секти належить той чи інший державний діяч? Он що в Україні натворив чорний пастор Аделаджа — люди і квартири попродавали для нього, і сім’ї поламалися… До речі, недавній київський міський голова Черновецький — саме у нього в секті, а ряд народних депутатів захищали Аделаджу від праведного гніву українців. І захистили, бо навіть СБУ не змогла його належно схопити. І тепер отаку інформацію хочуть від громадян приховати?

Чому хочуть замулити місце народження? Чи не тому, що, скажімо, в Чернігівській області і голова апеляційного суду, і начальник обласної міліції, і керівники ДАІ, і тепер прокурор області — всі луганські? А в інших областях — донецькі. Це треба приховати?

Як і те, що міністр оборони, голова СБУ, віце-прем’єр та багато інших керівників України народилися, виростали і вчилися в Росії. А тепер і начальник Укрзалізниці. І оце вони дбатимуть про українські інтереси…

А чому ховати національність? Щоб не видно було, який великий відсоток євреїв у Верховній Раді? То поясніть мені, толерантному, чому в ізраїльському кнесеті строго визначено число місць для арабів, яке не може збільшуватися? І чому у кнесеті нема українців? Чи Ізраїль — недемократична держава? До речі, стати депутатом того ж таки кнесету неможливо, якщо ти не є сіоністом. Чому українцям не можна бути націоналістами, адже сіонізм — це крайня форма єврейського націоналізму?!

А приховування освіти взагалі смішне після загублених дипломів Королевської.

Чи це така нахабна спроба замаскувати агентів ФСБ?

А щодо національності пригадується, що, як кажуть в Одесі, б’ють по обличчю, а не по паспорту.

Василь ЧЕПУРНИЙ

Опубліковано в газеті "Сіверщина" за 31 січня



Теги:Василь Чепурний, фсб, Черновецький, Олена Бондаренко, Аделаджа


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
...Мій хороший, я тупо втомився, і це вже не жарти...
А причина - одна, що здавила мене, мов змія...
Розіп'ята в мені, прямо в серці душі - меншовартість...
Отака-от дилема: моя меншовартість і я...
avatar
2
Голі онучата золотого Тамерлана виявилися нездатними управляти державою Україна, утримати владу і тепер не знають, що робити, окрім, як скиглити та скаржитися на своїх кривдників.
avatar
3
За все, що нині відбувається треба дякувати зраднику та пристосуванцю В.Ющенку. Він привів це бандитське кодло до владного корита, йому й відповідати: якщо не перед судом,то перед Богом.
avatar
4
Щодо публічних діячів, які обираються , таке приховування особистих даних не повинно стосуватися. Бо і так щоразу обираємо кота в мішку, а потім
Ющенко чи ще хтось винуватий,що не здатний управляти державою і взагалі
меншовартісний. Самоїдство -це антипод самокритики.
avatar
5
Не зрозуміло, по-перше що за зміни пропонуються, якщо те що пропонують вже давно є в діючому законі . Цитую " ст 11 п.2 "Не допускаються збирання, зберігання, використання та
поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім
випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної
безпеки, економічного добробуту та захисту прав людини. До
конфіденційної інформації про фізичну особу належать, зокрема,
дані про її національність, освіту, сімейний стан, релігійні
переконання, стан здоров'я, а також адреса, дата і місце
народження."
І не зрозуміло по-друге, що за галас ви знімаєте? Читайте чинні Закони !!!!!
avatar