реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Читацька рада «Сіверщини»

Народна газета звертається до своїх читачів і запрошує всіх на читацьку раду. Давайте разом порадимося, якою ви, шановні наші читачі, хочете бачити газету. «Сіверщина» завжди була газетою самих читачів, висловлювала їхню думку, редакція прислухалася до неї, роблячи газету.

Отже, просимо відповісти на ці запитання нашої анкети, що й буде читацькою радою «Сіверщини».

1. Які теми вас найбільше цікавлять у газеті?
2. Які публікації за 2012 рік найбільше вам запам’яталися?
3. Які теми, на вашу думку, газеті треба порушувати частіше, які вона порушує достатньо, а, може, про щось пише надто часто?
4. Редакції цікава думка про газету якомога більшої кількості читачів. Тому добре було б дізнатися, що думають про газетні публікації члени вашої сім’ї. Можливо, ви даєте почитати газету комусь зі своїх знайомих, родичів, колег і могли б сказати щось з приводу їхньої думки про газету.
5. Просимо по можливості підказати якісь конкретні теми для публікацій газети. Запрошуємо вас і самих написати про це, адже наша газета постійно друкує листи своїх читачів.

Чекаємо відповідей на ці запитання. Можливо, захочете висловитися й на інші теми стосовно газети — будемо вдячні.

У планах редакції — скликати найближчим часом і безпосередньо читацьку раду в редакції газети. Ми запросимо вас приїхати і під час такої зустрічі обговорити надіслані відповіді на анкету, висловити свої пропозиції, побажання стосовно подальшого змісту газети.

Петро АНТОНЕНКО,
голова редакційної ради

Ваші відгуки ми раді бачити і на електронну пошту: [email protected]



Теги:Сіверщина, Петро Антоненко, читацька рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
На кожному кроці в Чернігові так і пре в очі "європейський" менталітет нашого народу та його влади. 
Чи не могла б "Сіверщина" постійно давати матеріали про те, чим відрізняється життя в Чернігові від життя в справжніх європейських містах? Скажімо, в Німеччині. Щоби хоч якось сприяти його покращенню і приближенню до Європи, перш за все, в виконанні вже прийнятих правил повсякденного життя, що не потребують витрат, а лише виконання міськими службами своїх обовязків і наведеннs елементарного порядку. Скажімо, вигул собак, паркування на прибудинкових територіях і газонах, їзда навпростець не по асфальту поведінка людей на вулицях і т.д. і т.п.
avatar
2
А ще бажано, щоби "народна" газета "Сіверщина" перестала бути рупором зійшовшої на нівець УНП, стала виключно просвітянською та сприяла покращенню менталітету нашого народу. Тоді, впевнений, газета стала б справді народною, а не партійною і її тираж відновився б.
avatar