реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Чиновників спонукала до дії публікація в ЗМІ… Буває й таке

Спасибі за небайдужість!
Йдеться про матеріал «Чужі діти, або У колі чиновницької байдужості», оприлюднений в «Сівещині» від 13.09.2012.
Як повідомили батьки школярів із села Наумівки, по гарячих слідах публікації чиновники взялися до справи. Вивчали стан навколишніх сільських доріг. Терміново скликали батьківські збори. На порядку денному було питання організації доставки дітей до Носівської школи №4 спеціальним автотранспортом.

Знайшовся й шкільний автобус, і водій. І вже цього тижня учнів нарешті почали підвозити до школи. Здавалося б, наразі все добре!

Та виявилося, що радіти за школяриків ще зарано… Річ в тому, що автобус чекає на дітей аж по той бік залізничного полотна! І перш ніж сісти в нього, учні мають пройти з кілометр полем, перетнути доволі широку й небезпечну лісосмугу, а потім залізничні колії. Тож фактично проблема як була, так і залишилася. Діти й тепер наражаються на небезпеку по дорозі до школи.

Не хочеться думати, що працівники Бобровицького та Носівсьского відділів освіти РДА, зробивши кілька кроків щодо вирішення питання, вже поставили «галочку» в своїх паперах і відзвітували про виконання «нагору».

Меланія БІЛА



Теги:Сіверщина, Бобровицький район, подяка, Носівський район


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Після публікації «Чужі діти, або У колі чиновницької байдужості» читач підтвердив мою думку про те, що сіло з подібною проблемою в нашій області далеко не одне. І як приклад навів с. Стовпівку Городнянського району. Виявляється, що дітей з цього села підвозять возом(!) до сусідньої Горошківки (3 км), щоб там посадити в шкільний автобус. І це ще не все. Автобус приїжджає по дітей тільки за хорошої погоди, якщо не розвезе дорогу...

А Управління освіти і науки ОДА на своєму веб-порталі звітує про виконання програми "Шкільний автобус" на 99,3 відсотка! Молодці!
avatar