реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чим нас вбивають... або "зачєм ми ім всьо ета атдалі"...

Хто тільки не писав про те, що колись Україна віддала купу літаків, ракет, снарядів, кораблів і всього іншого кремлю і тепер ця зброя нас вбиває. Згадують багато подій та знаходять багато винних у цьому. То президенти винні, то прем'єри винні, то окремо очільники відомств від міністра оборони до дрібного посадовця без прізвища.

Так вже склалось, що українці завжди шукають винного, і, як не дивно, його знаходять. Але сіяти оману можна молоді, яка фізично не могла бути свідком тих подій. Хто все це бачив на власні очі, того не одуриш.
А що ж було насправді?

Та лише те, що кожен українець винний у тому, що тепер летить по ньому самому. Кожен українець сам собі випестив ворога та вбивцю.

Не вірите? Ну давайте тоді згадувати разом.
Це не ми всі жадали дешевого газу у наших квартирах і будинках з дешевим опаленням і ставили у приклад відомого "бацька" Білорусі, де все це набагато дешевше було? І купуючи газ з московії, оплачували переозброєння московицької армії.

То не ми купували московицькі одоробла під назвою "руцкій автопром" від Лади до Газелі, які і досі вештаються нашими дорогами у величезній кількості?

То не ми у магазині побутової техніки обирали "расійскую зборку" замість "одноденного китаю"?
То не ми сиділи у вкантактє, однокласніках, користувались яндексом, мейл-ру і подібним?
Навіть продукти деякі постачались з московії і продавались у кожному магазині.

Так що там ми їм віддали і передали? На яку суму? Оті всі літаки і ракети, які ми віддали кремлю у 90х - це копійки у порівнянні, скільки грошей ми влили у їх економіку протягом останніх 30 років. Чи ви гадаєте, що оті сотні мільярдів на рахунках московитів взялись з повітря?

Десь зустрічав геготання з того, що ось орбан залежний від кремля, ось Шольц залежний від кремля, ось Макрон залежний від кремля.Але чомусь забувають, що головним споживачем газу і нафти від кремля протягом 90х років була Україна. І головним споживачем побутових товарів була Україна. І головним споживачем отих самих білих (і не тільки) Лад та Газелей була Україна.І головним постачальником дешевої робочої сили була Україна, коли у московії перебувало одночасно не менше 3 (ТРЬОХ !!!) мільйонів заробітчан з України.
Забули?

То вони нічого не винні у війні проти України? Вони ніяким чином ту московію не озброїли? Не вклалися у зміцнення їх армії?
Та кожна бабуся, яка сиділа у своїй хаті і палила тисячі кубометрів газу, сподіваючись на субсидію "ат гасударства", насправді переливала гроші із кишень всієї України у армію кремля.

Але ж винні хто? Правильно - не більше десятка прізвищ.
Ми ж самі не винні. Ми ж люди маленькі. Ми ж вам нічіво нє далжни. ... А нас та за што....

Відповідальність за все, що відбувається - на кожному з нас. Від столітньої бабусі, яка не економила газ у 90х і закохано дивилась на лукашенка, до 15-річного юнака, який і досі дивиться та слухає російськомовні тік-токи.
Відповідальність - штука колективна. І допоки це не зрозуміє більшість населення - годі й сподіватись, що після усвідомлення провини настане час колективних обов'язків.

Анатолій ЯРОВЕД



Теги:Кучма, ракетна атака, Анатолій Яровед, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar