реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чи проголосували б ви за Ющенка? - опитування

Чи проголосували б ви за Ющенка на наступних президентських виборах? Таке опитування запропонував один з учасників форуму на сайті «Української правди».

«Розумію, двічі в одну річку не ввійдеш, але... Десять років тому ідеї Ющенка трохи випередили свій час, суспільство ще не було готове сприйняти його світогляд. Тому багато в чому він не досяг своєї мети, були й відверті провали. Може, тепер у нас усе вийде, може, є сенс надати йому ще один шанс?» — запитує у форумчан користувач Анонім.

Цікаво, що зi 180 людей, які долучилися до голосування, 38% такий шанс Віктору Андрійовичу дали б. Водночас 62% відповіли «ні».

Звісно, це опитування не може претендувати на ґрунтовне соціологічне дослідження громадської думки. Проте воно викликає цікавість.

Бо наприкінці перебування на посаді Президента В. Ю. підтримували лише трохи більше двох відсотків людей (5,5% отримав на перевиборах).

Тобто з часом відбувається переоцінка і нове розуміння роботи Ющенка-Президента.

«Ющенко прийшов занадто рано. Його ніхто не зрозумів, а от Москва зрозуміла все», — пише учасник форуму під ніком Бартка.

«Тоді Ющенко стукав у всі двері, але вони були зачинені. Зараз Україні двері скрiзь відчинені, в які Петра фактично заставляють зайти, а він опирається», — додає Анонім.

«Ющенко — сильний економіст», «у нього були новаторські ідеї, які втримали тоді країну від розвалу та війни», «Ющенко — в одном ряду з Ярославом Мудрим та Іваном Мазепою», «він державник за образом мислення», пишуть інші учасники форуму.

«Ющенко сильний, наполегливий і знає, чого хоче досягти і як того досягти. Але гуманний — йому не вистачає агресивності та безжальності. Саме тому його й зжерли», — додає komarik2008.

«Ні (не проголосував би. — Авт.), він поганий менеджер і погано підбирає кадри», — пише форумчанин Мазепа. «Ющенко з таким оточенням був приречений. В умовній Швейцарії він був би на своєму місці», — додає SergeyL.
Україна молода



Теги:Віктор Ющенко, президентські вибори


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Віктора ЮЩЕНКА порівнюю з Павлом СКОРОПАДСЬКИМ. Проголосував би за нього. За цей час він прогресував, суспільство також.
avatar