реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чи підтримають чернігівці акції опозиції?

Зустріч Клубу молодого політолога 13 березня була присвячена обговоренню діяльності української опозиції. В Україні нещодавно була оголошена акція "Вставай, Україно!". Чого прагнуть опозиціонери і що з того може вийти – намагалися з’ясувати чернігівські політики й оглядачі.

Основну ідею і зміст акції "Вставай, Україно!" озвучив голова обласної Батьківщини Олександр Кодола. «Акція розпочнеться 14 березня у Вінниці. Далі будуть Ужгород і Львів. Планується підключити всі регіони України і завершити акцію маршем у Києві, на день Європи. Головна мета – відставка президента Януковича». Олександр Кодола обіцяє проведення акції в Чернігові у квітні. «Це не буде стандартний мітинг, ми розроблюємо новий формат та запрошуємо усіх, кого не влаштовує ця авторитарна влада» - повідомив опозиціонер.

Голова міської Батьківщини Олег Русін заявив, що народ України і чернігівці зокрема, дуже невдоволені існуючою ситуацією в країні і готові на радикальні дії. Завдання опозиції – очолити опозиційні настрої і ліквідувати існуючий режим.

В той же час експерти відзначають ряд проблем опозиційних сил. Так, чернігівська опозиція має певні кадрові проблеми, є недоліки у взаємодії між опозиційними політичними силами.

Результати парламентських виборів 2012 року показали, що на Чернігівщині переважають опозиційні політичні погляди. То ж можна розраховувати на народну підтримку акції опозиції, але навряд чи вона стане масовою.



Теги:Батьківщина, Вставай, опозиція, Україно!


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Хто афтор?
avatar
2
"наш пострел везде поспел".  Яценюк и для правящей партии хорошим будет, пока он со своими митингами отвлекает, я бы даже сказал, - развлекает народ, ПР делают все, что им хочется, народ ведь зрелище получит, а хлебом худо-бедно обеспечат, и вроде бы свои оппозиционные задачи выполняет - "МОЛОДЕЦ"!!!!!!!!! а все кто их будут поддерживать, автоматически примут участие в потакании и поддержке существующего режима, так что Вставай, Украина, вставай, только что из этого получится - вот вопрос!!!!!
avatar
3
А що конкретно опозиція буде робити краще в соціально-економічному сенсі, якщо Янукович і Азаров її злякаютьться і підуть у відставку, ніж те, що робить діюча влада?.
Хто ті, що претендують на президентсску і прем'єрську посади і що конкретно вони обіцяють народу? За що і за кого Україна має встати?
avatar