реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чи може Чернігівська область бути окупована китайцями?

Інтернет, газетні шпальти і навіть ефір національного радіо рясніють повідомленнями про те, що 3 мільйони га українських земель невдовзі засіватимуть працелюбні китайці щоб вирощувати зерно та свиней для китайських споживачів.
Як стверджують деякі ЗМІ, угода про це була підписана ще в червні 2013 року. Спочатку Україна надасть китайцям, принаймні, 100 тисяч га високоякісних сільськогосподарських угідь у східній частині Дніпропетровської області.


Український електорат переконують, що китайські інвестори допоможуть модернізувати сільськогосподарські технології в Україні.

Звісно, нормальному українцеві у це важко повірити.

Адже, наприклад, площа найбільшої по земельним ресурсам в Україні Чернігівської області складає 3 мільйони 190 тисяч га землі або 31,9 тисяч кв. км.

Але враховуючи, що переважну більшість земельних паїв українських селян давно через оренду контролюють земельні магнати на зразок Яковишина, Куровського, Губського, це повідомлення у ЗМІ не виглядає вже таким фантастичним.
Не дарма ж комуністична пропаганда так довго втовкмачувала українцям, що капітал не має національності і кордонів. Тож у затятим симоненківським інтернаціоналістам, замість "народного референдуму" про входження у так званий Митний союз з Росією, невдовзі може прийти інша не менш світла "геніальна ідея": разом тепер вже з китайськими братами будувати комунізм в Україні

До речі, ще три роки тому тільки у Києвівже виходило 7(сім) друкованих ЗМІ на китайській мові.

Тож ні для кого не секрет, що на зміну трохи вередливим місцевим селянам невдовзі, щоб працювати на свинофабриках, завезуть більш працелюбних братів-китайців або, наприклад, індусів чи в’єтнамців.
Тоді для чого під Донецьком начебто до ЄВРО-2012 вже побудовано летовище з найбільшою у Європі злетною смугою.

Більш того, наприклад, один з чернігівським магнатів вже давно практикує завезення з півдня України та інших регіонів механізаторів, разом з сім'ями і наданням їм житла.

Тож будь чого можна чекати від неукраїнської влади і пихатих українських магнатів, які ще при житті, як колись фараони, будують собі мавзолеї…

Сергій Соломаха,
економічний оглядач газети "Сіверщина"





Коментарі (3)
avatar
1
Сеогію, якщо б нашій владі одразу після розвалу Союзу прийшла ""геніальна ідея".... будувати комунізм в Україні", як це зробили китайці, то ми б зараз також займали лідируючі позиції у світі, а не ходили б у той же МВФ з протянутою рукою
avatar
2
Не сумніваюсь, що побудували б. Але для цього треба щоб в Україну завезли 20-30 млн. китайців, а усіх українців вибезти за Урал, бо китайцям там прохолодно якось жити. Вони ж нарід теплолюбивий. а українцям за Уралом жити - не звикати...
avatar
3
не в коем случае ,сейчас вижу какая проблема с китайцами и азиатами в Москве.
avatar