реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чи допоможе Арфушу підручник з біології від Іллєнка?

Ефір члена Політради ВО "Свобода" Андрія Іллєнка із заступником Президента НТКУ Walid Muhammad Adnan Harfouche (وليد محمد عدنان حرفوش). Розмова присвячена антиукраїнській діяльності Арфуша, українофобії на державному рівні, рівню освіченості Арфуша, а також доцільності участі Гайтани на Євробаченні (в якості представниці України) у світлі відсутності в неї патріотизму та відсутності української самобутності в пісні, з якою вона виступатиме.

Голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко навів слова Гайтани з її інтерв’ю, де вона чітко заявила про те, що не є патріотом України.

"Ні, я - не патріот. Я - людина цього світу. Я не можу сказати, що я патріот цієї країни. Я патріот хороших людей, патріот хорошого оточення, патріот гарного робочого настрою. Мені абсолютно не важливо, де знаходяться ці люди. Якщо завтра мені скажуть, що всі мої улюблені люди поїхали в нову країну я скажу - поїхали, тепер ми будемо жити там. Це нашим політикам треба думати, щоб робити таку країну, щоб у неї хотіли приїжджати жити іноземці, а українці з неї не хотіли їхати. Я - людина світу".

Голова Київської міської організації ВО "Свобода" зауважив Валіду Арфушу, що він не знає навіть української мови, хоч є державним службовцем і при цьому має нахабство ще когось повчати. На це ліванець і прихильник Партії регіонів відверто відповів, що "дуже хоче досягти такого результату, щоб заборонити ВО "Свобода" брати участь у парламентських виборах".
Народний оглядач



Теги:Гайтана, Андрій Іллєнко, Арфуш, Мустафа Найєм, свобода, расизм


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А що ви хочете від цього арфуша? Коли голова НТК -Бекендорф, а заступник-арфу... перший заслужив таку високу посаду, працюючи виводним режисером на свободі слова на ІНТЕРі, а другого призначили, мабуть за ненависть до всього Українського, других "заслуг" не знаю.
avatar
2
Україна вже більше тисячі років є транзитна країна, а точніше - прохідний двір не лише для товарів, а й для народів.Скільки їх, народів, прокотилося через наші землі і внесли свій вклад в нашу кров Іллєнкові не підрахувати якщо навіть він візьме в руки підручник з арифметики. І "з варяг в греки" і в широтних напрямках.
Якби Іллєнко взяв в руки підручник з французької то знав би, що таке "шерше ля фам" - надто вже полюбляють українські дівки лягати під негрів та арабів. Арфуш же закінчив француьку школу, живе в Україні, то знає це і в теорії і на практиці.
Якби Іллєнко уважніше прочитав підручник з біології, то мав би знати, що гібриди та полукровки життєво значно сильніші та ефективніші за чистопородних осіб. А чи знають свободівці, що їхня кров теж багатовіковий коктейль, причому різний у галицьких та донбасівських свободівців.
avatar