реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

А ви й далі слухайте піарника пірамідок та іншого лохотрону....

Пам’ятаєте, як Гордон цілу кампанію вів на тему «Свобода» — агенти Кремля»?

Ще постійно посилався на якихось неназваних «серйознєйших людєй в спєцслужбах», які ось-ось мають показати викривальні «секретні документи».

Але насправді біда не в цьому.

Біда в тому, що в Україні можна продавати пірамідки від раку, заробляти на лохах через рекламу відьом і ворожок — а потім бути топовим політичним коментатором і керівником штабу політичних проектів, що претендують на проходження до парламенту.

Можна десятками років бути головним піарником російського шоу-бізнесу в Україні — а потім мати репутацію ледь не українського патріота.

Можна бути депутатом Київради від партії Порошенка, потім з ним показово боротися — і ніхто навіть не поцікавиться, а що ж ти робив у його партії?

Не здивуюсь, якщо через кілька місяців після Поклонської та Гіркіна Гордон скаже десь на ефірі «слава Украінє» і знову буде піарити на виборах чергового патріота. І багато хто це знову буде хавати.

Андрій ІЛЛЄНКО



Теги:агенти ФСБ, лохотрон, Гордон, свобода, Андрій Іллєнко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
И не только гордон, а шарий, пальчевский? сколько их ,,патриотов"". а ведь люди на это ведутся. правильно Вы делаете - разоблачая их, хотя знаю намного больше.
avatar