реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чи буде світло у Десні?

Як забезпечити електропостачання жителям селища – вкотре вирішували учасники наради у Чернігівській облдержадміністрації 26 червня, - повідомляє сайт Чернігівської ОДА.

Вихід з проблемної ситуації спільно шукали представники Департаменту ЖКГ та ПЕК ОДА, керівники Деснянської селищної ради, Остерської КЕЧ, Будинкоуправління №1, представники ПАТ «Чернігівобленерго», Інспекції Держенергонагляду в області та інші.

Як повідомлялося раніше, договір на постачання електроенергії з ПАТ «Чернігівобленерго» закінчується 1 липня. Поки тривають роботи з приведення систем електропостачання житлових будинків у відповідність до технічних вимог, укладання прямих договорів з населенням неможливе.

Тому Остерській КЕЧ рекомендовано продовжити на 3 місяці термін дії договору на постачання електричної енергії, укладеного з ПАТ «Чернігівобленерго», за цей час вирішити питання фінансування робіт, необхідних для усунення недоліків, зазначених в актах обстеження електромереж, проведених спільно з ПАТ «Чернігівобленерго», а також у довідці Інспекції Держенергонагляду в області.

Деснянській об’єднаній територіальній громаді – розглянути можливість виділення Остерській КЕЧ району фінансової допомоги на проведення зазначених робіт. До слова, понад 70 % місцевого бюджету ОТГ формується за рахунок податків військових.



Теги:Десна, ОТГ, Чернігівобленерго


Читайте також



Коментарі (0)
avatar