реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівську "Свободу" не пускають до Києва?

Сьогодні під стінами Верховної Ради опозиційні сили збирають мітинг протесту. Вони виступатимуть проти підвищення тарифів за комунальні послуги. Опозиціонери повідомляють, що міліція перешкоджала протестувальникам із усієї України потрапити на мітинг до Києва. Зокрема, в Луганській, Чернігівський та Львівській областях ДАІ заборонило перевізникам обслуговувати опозиційні сили, погрожуючи відібрати ліцензії. Про це повідомляє радіо "Свобода"Радіо Свобода

Андрій Міщенко, голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода», замовив у декількох приватних перевізників автобуси для охочих поїхати на мітинг поблизу Верховної Ради України. Напередодні представники фірм зателефонували замовнику і повідомили, що відмовляються везти протестувальників до Києва.

За словами Міщенка, перевізники пояснили це тим, що Державна автоінспекція погрожувала забрати у них ліцензію, якщо вони повезуть опозиціонерів.

«Всі перевізники відмовилися, – розповідає Андрій. – Із Чернігова мало бути два автобуси, а також з кожного районного центру. Всюди перевізникам погрожували відібрати ліцензію. Мовляв, якщо піймають по дорозі до Києва, то поставлять автобуси на штрафний майданчик. Навіть якщо навіть проскочимо, то в Києві на стоянках зафіксують номери і згодом заберуть ліцензію».

Андрій Міщенко зазначає, що перевізники погодилися забрати опозиціонерів із Києва, але відвезти до столиці – зась.




Теги:перевізники, опозиція, свобода, ДАІ, Верховна Рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar