реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівський прокурор підписався за Шокіна, проти Сакварелідзе

Прокурор Чернігівської області Віктор Носенко підписав колективний лист до генпрокурора Віктора Шокіна, у якому висловив йому свою підтримку в конфлікті з прокурором Одеської області і заступником Шокіна Давидом Сакварелідзе.

Окрім Носенка лист підписали прокурори 21 області України, в.о прокурора АР Крим, в.о прокурора Києва, військовий прокурор Центрального регіону і в.о військового прокурора сил АТО. Про це повідомляє сайт ПіК з посиланням на "Українську правду".

Прокурори висловили "обурення" закликом Сакварелідзе до акції протесту під стінами ГПУ, назвавши їх тиском на працівників відомства.

На їхню думку, заклик Сакварелідзе "це не лише прояв правового нігілізму, тиск неправовими методами на Генерального прокурора України, а в його особі – на всі органи прокуратури, це, насамперед, зухвала демонстрація свідомого ігнорування Конституції та законів України".

Також у листі перелічується ціла низка положень законів, які порушив Сакварелідзе, зокрема – заборону прокурору на участь у політичних акціях

В той же час колишній прес- секретар обласної прокуратури Валерій Литовченко на своїй сторінці в мережі Фейсбук висловив упевненість, що "Зрілий" (така, виявляється, кличка в чернігівського прокурора) полетить разом з інщими підписантами зі своєї посади. Також він розповідає, як Шокін підняв прокурора Чернігівщини з прокурора районного в Черкаській області...



Теги:прокуратура Чернігівської області, Сакварелідзе, Валерій Литовченко, Шокін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar