реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чернігівський драмтеатр запрошує на Новорічні святкові програми

Творчий склад Чернігівського академічного облмуздрамтеатру ім. Т.Г. Шевченка, вітаючи усіх шанувальників мистецтва з настанням Різдвяних та Новорічних свят, підготував святкові музичні подарунки.

Отже 27 грудня 2022 року о 17.00 год. на великій сцені відбудеться Театралізована концертна програма, в якій звучатимуть чудові музичні твори, натхненні вокальні і хореографічні композиції у виконанні молодих талановитих артистів, солістів балету та оркестру під керівництвом головного диригента театру, заслуженого артиста України Олексія Рощака.

Цікавим новорічним сюрпризом для чернігівців має стати Новорічна святкова програма «Театр-кафе», що відбудеться 29 грудня 2022 року о 19.00 год., в якій вокалісті, артисти театру та оркестр виконуватимуть музичні й пісенні твори світової музичної класики та сучасних композиторів. Для гостей працюватиме театральний буфет.

Приходьте зі своїми рідними і друзями до Чернігівського драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка на святкові мистецькі заходи, і чудовий піднесений настрій буде забезпечений на всі зимові свята.

Квитки можна придбати в касі театру, а також онлайн: bit.ly/ticketsboxtheatre

Гарного Вам відпочинку, світлих Новорічно-Різдвяних свят!

Колектив театру




Теги:драмтеатр, театр, Культура, концерт, ChernihivTheatre, Новий рік


Читайте також



Коментарі (0)
avatar