реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівські журналісти вимагали відставки міністра внутрішніх справ

Стихійно, без партій і організацій, вийшли сьогодні журналісти Чернігова до обласного управління МВС, дізнавшись про звіряче побиття журналістки Тетяни Чорновіл.

Журналісти кричали «Відставка!» Захарченку, а міліцейські і телевізійні камери фіксували це , щоб донести ці слова і настрої до міністра і керівництва країни.

Виступали Павло Пущенко ("Подіі і коментарі"), Алла Скорик (ТСН), Василь Чепурний ("Сіверщина"), Олександр Ломако ("Дитинець"), Владислав Савенок ("Українські новини"), Олександр Ясенчук та інші журналісти.

Після виступу журналістів всі учасники акції розвернулися спиною до приміщення міліції і показали свої плакати і вимоги жителям Чернігова, аби вони розуміли, що відбувається у нас в державі, і проти чого ми протестуємо. Зрештою фотографії побитих журналістів були передані представнику УМВС, щоб вони були передані начальнику обласної міліції

Всього в акції взяли участь близько 80 чернігівців, не рахуючи працівників міліції. Журналістів та операторів серед них було 36. У повному складі вийшов колектив телеканалу "Дитинець", а комунальні ЗМІ традиційно проігнорували акцію журналістської солідарності.











Теги:Василь Чепурний, тетяна Чорновіл, Павло Пущенко, Захарченко, відставка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar