реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівські розвідники готові і далі вірно служити Україні

У Чернігові військовослужбовці Регіонального центру радіоелектронної розвідки “Північ” відзначили своє професійне свято - 23-ю річницю створення воєнної розвідки України.

Розвідників Центру привітали офіцери оперативного командування «Північ», керівництво Чернігівського гарнізону, а також колишні офіцери та солдати центру, ветерани розвідки та інші почесні гості. Зокрема, з професійним святом, військовослужбовців частини привітав начальник штабу - перший заступник командувача оперативного командування «Північ» генерал-майор Володимир Кравченко. Він наголосив, що розвідники завжди були зразком високої професійної майстерності, і висловив впевненість, що військовослужбовці Регіонального центру радіоелектронної розвідки “Північ” завжди будуть зразком честі та патріотизму.

За сумлінне виконання службових обов’язків і досягнення високих результатів у військовій службі багатьох військовослужбовців цього дня було нагороджено почесними грамотами та подяками, а старшому лейтенанту Дмитру Кіяшку командир військової частини підполковник Віталій Сардак урочисто вручив погони чергового військового звання «капітан».

Також командування військової частини щиро подякувало волонтерам, які постійно надають їм допомогу. З перших днів проведення антитерористичної операції на Сході нашої країни вагому підтримку чернігівським розвідникам надають активісти волонтерського руху «Армія SOS» та благодійної організації «Фонд Миру». Завдяки їм військовики отримали дороге і вкрай необхідне сучасне технічне обладнання для ведення розвідки в бойових умовах.

Завершились урочистості святковим концертом артистів Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Підполковник Григорій Мазур
Фото автора



Теги:Північ, воєнні розвідники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar