реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Російсько - українська війна: є втрати

20 травня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні п'ять разів.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об'єднаних сил, 20 травня одного окупанта було знищено, ще шістьох – поранено.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв наші позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід".

Внаслідок обстрілів один український захисник отримав поранення. На кожний обстріл наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються.

У Дніпрі, в лікарні імені Мечникова помер боєць механізованої бригади «Холодний Яр». Інформацію про це підтвердили в лікарні..
За даними лікарів, до Дніпра його доправили санавіацією із зони бойових дій на Донбасі більше тижня тому. За його життя медики боролися 11 днів.

Як уточнили в прес-службі 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр», боєць Андрій Федоров, уродженець Дніпропетровщини, мав тяжку травму голови, упавши через відрив тромба у легеневій артерії.

Лікування ускладнювала низка серйозних серцево-судинних хвороб.

Прощання з Андрієм Федоровим відбудеться на його батьківщині, в селищі Солоному.

Як повідомили в лікарні імені Мечникова, зараз там рятують життя ще одного вояка із зони бойових дій на Донбасі. 48-річний боєць зі Львівщини, прізвище якого не називають, зазнав тяжкого поранення поблизу селища Кримське на Луганщині.

Як розповів головлікар Сергій Риженко, куля прошила голову, зачепивши головний мозок.

Зараз боєць у комі, на штучній вентиляції легень. Операція тривала чотири години.

Українські військові знищили кадрового російського офіцера, командира батальйону 5-ї окремої мотострілкової бригади незаконних формувань Євгенія Шабанова, відомого за позивним «Лунь». Відповідне відео опубліковано в групі «Повернись живим» в Facebook.

За матеріалами інформагенцій



Теги:Північ, схід, місто Дніпро, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar