реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівські промисловці підтримують відставку уряду

Чернігівська регіональна торгово-промислова палата висловила свою позицію щодо діяльності уряду України. Її оприлюднив офіційний сайт ЧРТПП.

Рішенням Ради Чернігівської ТПП від 03 грудня 2013 року

1. Чернігівська регіональна торгово-промислова палата глибоко обурена невиправдано жорсткими протиправними діями спецпідрозділу “Беркут” під час розгону мирних демонстрантів Євромайдану у місті Києві в ніч з 29 на 30 листопада 2013р.

Міністр МВС України Віталій Захарченко повинен понести персональну відповідальність за скоєний його підлеглими злочин і негайно, разом із виконавцями, піти у відставку.

2. Нелогічні, непослідовні кроки щодо відмови від підписання угоди про Асоціацію з ЄС на тлі фактичного бюджетного колапсу та недружніх торговельних обмежень з боку Митного союзу, призводять до поглиблення економічної та політичної кризи в Україні.

Роками залишаються невирішеними ключові проблеми, що гальмують розвиток підприємництва та економіки в цілому — монополізація енергоринку, заборгованість бюджету по відшкодуванню ПДВ експортерам, жорстка фіскальна політика уряду, що межує з фактичною конфіскацією — все це характеризує Кабінет Міністрів України, як неефективну команду, нездатну виконувати свої конституційні функції у державі.

Чернігівська ТПП, як об'єднання підприємців та підприємств Чернігівщини, підтримує вимогу активної частини українського суспільства про відставку Кабінету Міністрів України.



Теги:Майдан, Чернігівська торгово- промислова па, Костянтин Іванов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar