реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чернігівські перевізники хочуть ціну до 7 гривень

Чернігівські перевізники почали подавати розрахунки тарифу на вартість проїзду в громадському транспорті. Діапазон - від 5.90 до 6.80. Про це повідомив у мережі Фейсбук на своїй сторінці заступник міського голови Олександр Ломако.

"Управління економіки починає перевірку наданих розрахунків, - пише він. - Зрозуміло, що такі цифри є нереальними для мешканців нашого міста у зв'язку з а) недостатньою платоспроможністю та б) низьким рівнем задоволенності роботою громадського автотранспорту"

Міський голова озвучив свої вимоги - спочатку чіткий графік виконання інвестплану по оновленню транспорту, потім - початок дискусії про підвищення вартості проїзду.

Крім того, протягом 2-х років перевізники мають уніфікувати колір всіх маршруток та автобусів, замовити однакову форму для водіїв та встановити сістему GPS-моніторингу, яка дасть можливість мешканцям міста відслідковувати графік руху, а владі встановити спеціальні табло з відповідною інформацією на зупинках громадського транспорту.

Нагадаємо, що у Конотопі, де міським головою є націоналіст, не тільки не підвищили плату за проїзд, а й навіть зменшили. Хоча перевізники влаштовували навіть страйк.



Теги:Олександр Ломако, пасажирські перевезення, тарифи, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar