реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігівські кікбоксери знову у п'ятірці кращих

Спортсмени повернулися з фіналу Кубка світу з кікбоксингу серед школярів і дорослих, який проходив у Харкові. Перше тренування у статусі чемпіонів: 15 чернігівських передових кікбоксерів – діти і дорослі – повернулися з Харкова, де проходив фінал Кубка світу з кікбоксингу. У надскладних боях наші спортсмени вибороли понад 30 медалей.

Зустрічали вдома спортсменів з тріумфом. Бо вже традиційно наші кікбоксери – у п’ятірці кращих. Від Чернігівської міської федерації кікбоксингу переможцям вручили боксерські рукавиці. Цього разу дівчатам, бо вони відзначилися у Харкові.

Олександрі – чотирнадцять. В 11 років в залу кікбоксингу її привів тато. Сьогодні у її спортивній колекції вже дев’ятнадцять медалей і дипломи з трьох чемпіонатів України. Цього Олександра досягла всього за три роки наполегливих тренувань.

У свої шістнадцять має понад 50 медалей і вже трьохкратний чемпіон світу Михайло Єрко. З Харкова він повернувся ще з трьома золотими медалями, які виборов для Чернігова.

Втім, святкувати перемогу кікбоксерам ніколи. Бо вже в кінці листопада вони поїдуть у столицю на Всеукраїнський турнір, присвячений пам’яті дітей-жертв Голодомору. А вже на початку наступного року пройде чемпіонат України з кікбоксингу. Тренери переконані, що чернігівські спортсмени ще покажуть себе на світових змаганнях.

Підготував Сергій Корж за матеріалами «Сівер-центр»



Теги:чернігівські спортсмени, кікбоксинг, харків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar