реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігівські футболісти найкращі

Перший в історії Всеукраїнський турнір збірних команд різних міст з дворового футболу пройшов 30 липня в с. Боратин під Луцьком. Участь у ньому взяли 4 команди, в тому числі – чернігівці. Аби приїхати на змагання вчасно, наші футболісти стартували о 4-й ранку.

За допомогою жеребкування визначили, що в першому на півфіналі зустрінуться Чернігів і Київ, у другому – Луцьк та Киверці (Волинська область). Наші спортсмени встигли лише перевдягнутися, трохи розім’ятися, і одразу – в бій.

- Гра далася нам нелегко, наші спортсмени створювали масу небезпечних моментів, але забити все не вдавалося, - поділився враженнями голова Чернігівської асоціації футболу 8х8 Богдан Ткаченко. – Нарешті був створений гольовий момент і Олександр Конопля відкрив рахунок 1:0! У другому таймі забив наш Олександр Костючина. Після цього хлопці дещо збавили темп, грамотно грали в захисті і довели гру до логічного завершення з рахунком 2:0. І Чернігів у фіналі!

Після цього, як повідомив Богдан Ткаченко, у двобої зустрілися команди Луцька і Ківерців (районного центру під Луцьком). Гра була динамічною, основний час закінчився з рахунком 1:1, тому переможець був визначений в серії післяматчевих пенальті. В результаті Луцьк вийшов до фіналу, а команді з Ківерців довелося одразу виходити на поле й грати проти киян за ІІІ місце. Вочевидь, їх бажання виграти було непереможним, оскільки вони обіграли Київ з рахунком 3:1.

Чернігівські спортсмени спостерігали за грою то під дощем, то під сонцем, тому вийшли на поле дещо розслабленими і втомленими. Гра відбувалася на зустрічних курсах, однак наші хлопці атакували дещо гостріше, небезпечних моментів біля воріт Луцька було чимало, однак забити все не вдавалося. І от за 2 хвилини до закінчення матчу Геннадій Лисенко нарешті зміг пробити оборону волинян і забив дійсно «золотий» гол! 1:0! Чернігівці перемогли!

Так чернігівська збірна стала першим чемпіоном в історії дворового футболу України. «Коли за святковою вечерею ми вітали одне одного, на той момент серед нас не було гравців з різних команд, які змагаються за І місце в чемпіонаті Чернігова, - не приховує емоцій Богдан Ткаченко. – Ми були єдиною командою, яка готова до ще більших перемог!»











Коментарі (0)
avatar