реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чернігівське відділення Асоціації платників податків знову очолюватиме Михайло Назаренко

Відбулися звітно-виборні збори Чернігівського територіального відділення Асоціації платників податків України. За десять років існування цієї громадської організації проведена значна робота – тисячі підприємств та підприємців отримали кваліфіковані консультації, проведено сотні навчальних семінарів та «круглих столів» щодо розв’язання проблемних питань податкового законодавства. Асоціація представляє інтереси платників податків в органах влади та судах різного рівня. Адже у складі цієї громадської організації є юристи, економісти, аудитори, консультанти з питань оподаткування тощо.

У Асоціації налагоджена ділова співпраця з державними органами, які визначають податкову політику та шляхи її реалізації, зокрема з податковою службою.
Звітуючи за проведену роботу голова Михайло Назаренко наголосив, що за сплатою податків стоять не «бездушні» цифри, а добробут пенсіонерів, учителів, лікарів, розбудова комунальної інфраструктури. Тому пріоритетом Асоціації був і залишається захист сумлінних платників податків. Адже саме в цьому полягає суть європейської моделі розвитку: партнерство держави з тими, хто сумлінно наповнює казну держави, і категоричне несприйняття тих, хто багатіє за чужий рахунок.

За звітний період чисельність чернігівського відділення Асоціації платників податків збільшилася вдвічі, що свідчить про ефективність її роботи та підвищення іміджу.

Головою обласного відділення знову обрано Михайла Назаренка.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та
звернень громадян ДПА в Чернігівській області



Теги:обласна податкова інспекція, асоціація платників податків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar