реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівська самооборона починає патрулювати місто?

У Чернігові учасники народної самооборони та місцевого Євромайдану почали патрулювати місто.

Як повідомив координатор обласного осередку ВО "Майдан" Олександр Бондарєв, учора (12 лютого) відбулося перше патрулювання центру міста, передає УНІАН.

За словами активіста, 4 групи по чотири представники народної самооборони обходили за маршрутом свої вулиці у центрі Чернігова.

"Без зброї, як звичайні люди, ходили і дивилися за порядком. Якщо така група бачить порушення порядку, то телефонують до міліції", - пояснив Бондарєв.

Він додав, що метою проекту є привернути увагу міліції до їхніх безпосередніх обов'язків.

"Хотіли нагадати міліції, що їхній прямий обов'язок – це захист жителів Чернігова, щоб вони "не гуляли" там у Києві, а повернулися до міста і займалися своєю безпосередньою роботою", - сказав координатор обласного ВО "Майдан".

Він підкреслив, що чимало міліціонерів з Чернігова перебувають у столиці України, а "ще відстежують громадських активістів, притягують до відповідальності учасників Євромайдану, охороняють адміністрацію, а вулиць не контролюють".

На думку Бондарєва, патрулювання міста є надзвичайно важливою справою на тлі інформації про банду, яка здійснює напади у Чернігові.

Під час першого патрулювання порушень громадського порядку не було виявлено.Ньюсру. юей

Саме оця інформація викликала різкі і поспішні заяви міліції та прокуратури. Проте ні розбій на вулицях Чернігова, ні перенасичення міліціянтами будинку комунальної власності - обласної державної адміністрації у прокуратури та міліції чомусь схожої реакції не викликає...



Теги:Майдан, самооборона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar