реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Чернігівська районна освіта накрутила на півмільйона

Фахівці Держфінінспекції в Чернігівській області під час ревізії Відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму 558 тис. грн.

Зокрема, кошти в сумі 167 тис. грн, які надійшли після завершення бюджетного періоду у наступному році, як відшкодування спожитих орендарями комунальних послуг, не перераховувалися в дохід бюджету, а спрямовувалися на відновлення касових видатків.

Недотримання посадовими особами навчальних закладів законодавства з оплати праці щодо встановлення доплат до посадових окладів призвело до незаконного використання коштів районного бюджету на загальну суму 233 тис. грн.

Також Відділом проведено оплату: за отримані паливно-мастильні матеріали, які не обліковувалися по бухгалтерському обліку, та ремонтно-будівельні роботи за завищеною вартістю на загальну суму 127 тис. грн.

За результатами ревізії складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення, застосовано захід впливу за порушення бюджетного законодавства у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Про результати поінформовано правоохоронні органи.



Теги:Чернігівська РДА, фінансові порушення, control Panel


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
http://chrg.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=153062

Прокуратурою Чернігівської області за повідомленнями ЗМІ з посиланням на дані Держфінінспекції в Чернігівській області 25 березня зареєстровано кримінальне провадження щодо можливих фінансових порушень у Відділі освіти Чернігівської райдержадміністрації, які призвели до втрат фінансових ресурсів на суму понад півмільйона гривень.
avatar