реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівська облрада: "Наша Україна" об"єдналася з комуністами і регіоналами

На сьогоднішній сесії Чернігівської обласної ради її голова Наталія Романова оголосила про створення "коаліції більшості" у складі депутатів від фракцій Партії регіонів, комуністів, соціалістів, Народної партії Литвина та "Нашої України". В коаліції -- 51 депутат із 90. Гімн України стали виконувати лише після оголошення про створення коаліції "За відродження Чернігівщини".
Із зазначених фракцій в "коаліцію більшості" не ввійшли лише соціаліст, Дмитро Іванов -- редактор "Гарту", який поїхав на батьківщину, в Кіровоградську область, та депутати -- "нашоукраїнці" Володимир Француз (сидить в ув"язненні), Віктор Лабазов з Прилук та Олександр Нерета з Коропа. Також не ввійшла фракція БЮТу -- хто ж би тоді був в опозиції?

Правляча коаліція зразу ж витримала перевірку -- на кволу пропозицію В.Лабазова включити до порядку денного питання про звернення щодо відміни харківських угод Януковича-Мєдвєдєва "за" проголосували тільки 3 депутати. Проти -- 33, утримались 19. Серед тих, хто утримався -- голова обласної ради Наталія Романова.




Теги:Чернігівська облрада, Д.Іванов, В.Лабазов, Н.Романова, Наша Україна, влада Януковича


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Швидко ж опозиціонери Романова -- БЮТ, Берестовий, Лазар, Обушний -- "наша Україна" здалися януковичам. Мабуть, через те, що вони й не були на майданах, для них головне -- влада, як бізнес і бізнес, як влада... Треба нових лідерів!
avatar
2
Дійсно треба нових лідерыв і в шию гнать всіх пі...
avatar