реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівська обласна рада вимагає кримінальної відповідальності для Януковича

Обговоривши суспільно- політичну ситуацію в країні, позачергова сесія Чернігівської обласної ради проголосувала вимогу Майдану про відсторонення гр. Януковича від посади Президента і притягнення його до кримінальної відповідальності. Голосувала переважна більшість депутатів, яких на сесію прибуло 71 зі 100.

Комуністка Ясочко намагалася зірвати сесію, ставши зачитувати якусь антиукраїнську заяву. Заступник голови Народного руху України, депутат Віктор Лабазов, що весь час перебуває на Майдані, став говорити їй про кров, але та не слухала. Тоді він вихопив її тест заяви і кинув.

Сергій Стук, що називає себе журналістом газети п. Яковишина "Чернігівщина", вилив на депутата Лабазова склянку води. Виникла штовханина. Перед сесією цей же С.Стук пирснув газовим балончиком в очі одному з мітингуючих під обласною радою. Балончик вилучили.

Поведінка гр. Стука несумісна з професією журналіста - таку думку висловили журналісти, присутні на сесії.

Більш того, його дії підпадають під дію щонайменше адміністративного кодексу: дрібне хуліганство ст. 174.

С.Стук відзначається агресивним несприйняттям православія і взагалі християнства, що він відкрито висловлює у своїх коментарях.

Попри всі провокації заступник голови обласної ради Валентин Мельничук зумів забезпечити безперешкодне голосування депутатів за заяву та інші рішення.



Теги:Чернігівщина, професійна етика журналістів, Яковишин, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Вы под Радой стояли? Что это за "базарные новости". Пишите правду!!!
avatar
2
не тільки під радою стояв, але й на засіданні майже весь час був.
avatar
3
Ви такі розумні, як моя теща завтра. Може ще засудіть Мусоліні. Де ж Ви були коли Луганські менти і податківці грабили область, коли УБОБ опускав молочні заводи і потушив Козелець, та майже потушив Бобровицю? І де був тоді Дідур? Радн к, може радив, як краще потушити.
avatar