реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівська міськрада впала в маразм: звання Почесного громадянина дали ...покійнику

Сьогодні депутати Чернігівської міської ради, які не захотіли повернути 9 вулицям Чернігова історичні назви, натомість дружно проголосували за присвоєння звання Почесного громадянина міста.

Ними стали народний художник Анатолій Шкурко, дай йому, Боже, здоров'я, і ...покійник. Так, саме покійному міському голові Віталію Косиху також присвоєне це почесне звання.

До того ж, якщо народний художник дійсно прославляє наш край своїм талантом, то про досягнення та успіхи міського покійного голови не йшлося. Кому ж охота згадувати про закриті дитсадки, передані кому попало підприємства, розікрадену комунальну власність... Назвали аргумент - просто він довго просидів на цій посаді.

За цією логікою пропоную дати таке ж звання нинішньому міському голові Олександру Соколову - він теж довго сидить у мерському кріслі. І результати приблизно ж такі - принаймні, практику передачі за безцінь (не рахуючи "Тойоти" для мера) міської комунальної власності - ТЕЦ у приватні руки Соколов продовжив і перейняв від Косиха... І обоє вихідці з комсомолу.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, Олександр Соколов, почесні громадяни, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar