реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівщина: відновлення триває щоденно

Побита російськими окупантами Чернігівщина поступово відновлюється

Так, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області здійснює відновлення автошляхів на пріоритетних напрямках руху. Щодня у роботах задіяно майже 90 працівників та більш як 40 одиниць техніки підрядних організацій.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг, на трьох ділянках автошляху Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів проводили ямковий ремонт та відновили понад 700 квадратних метрів покриття. Ще на одній ділянці провели аварійний ремонт асфальтоукладальником. На іншому відрізку вкладали щебенево-піщану суміш. На дорозі М-02 Кіпті — Глухів — Бачівськ продовжували фрезерування покриття для подальшого ремонту. На двох відрізках дороги Р-67 Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин пневмоструменевим методом відремонтували 637 квадратних метрів.

Ще 629 квадратних метрів покриття відновили на кількох ділянках траси Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч. Дорожники працювали і на шляху Т-25-35 Козелець — Остер — Карпилівка — Сорокошичі, де на п’яти відрізках пневмоструменевим методом відремонтували 779 квадратних метрів.

А в селі Нова Басань Ніжинського району газівники відновлюють побиті росіянами мережі – це і навколишні села понад місяць перебували під «руским міром». Зокрема, танки й бронетранспортери пошкодили газопроводи, і нині газівники вже обстежили мережі, замінили пошкоджені ділянки підземних газогонів, відремонтували дворові й будинкові газопроводи та, зрештою, почали пуски газу. «Щоденно бригади підключають до газопостачання від 100 до 150 осель», – повідомляє прес-служба «Чернігівгазу».

У сусідньому селі Новому Бикові, де розподіл газу було відновлено раніше, нині фахівці ремонтують газопроводи-вводи та замінюють пошкоджені лічильники у частини споживачів. Для того, щоб почати пуски газу, у селі відремонтували обстріляний з артилерії шафовий газорегуляторний пункт, замінили 15 метрів надземного газогону та 30 метрів підземного розподільного газопроводу.
"Голос України"



Теги:Новий Биків, Нова Басань, дороги, російська окупація, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar