реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівщина: вибори почалися із запалювальної суміші

На одній із виборчих дільниць у Борзні чоловік кинув запалювальну суміш. Як повідомляє прес- служба міністерства внутрішніх справ, загоряння було зразу ж ліквідоване, ніхто не постраждав. Виборчий процес не припинявся.

А в Чернігові в ніч перед виборами багато під’їздів були обклеєні листівками проти одного з кандидаток та народного депутата – її заступника по партії. В них говориться про підкуп голосів.

Загалом же вибори на Чернігівщині розпочалися спокійно. Як повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Чернігівської обласної держадміністрації Валерій Білоокий, , всі 1092 виборчі дільниці в області розпочали свою роботу вчасно. До списків внесено 809700 виборців. «Для нас це одна із найскладніших виборчих компаній. Висока активність виборців, багато людей перевіряли себе у списках в реєстрі, багато людей змінювали місце голосування», - сказав Валерій Білоокий. Він розповів, що сервісом перевірки у державному реєстрі скористалися 27 834 виборці Чернігівської області, з яких лише 5317 осіб не було в реєстрі.
"Голос України"



Теги:Борзна, вибори 2019, Нацполіція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar