реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чернігівщина переходить на нормальне паливо

За дорученням голови облдержадміністрації Валерія Куліча у Департаменті житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації проведено нараду з питань реалізації проектів з переведення котелень бюджетних установ на використання альтернативних природному газу видів палива.

У нараді взяли участь директор Департаменту ЖКГ Юрій Євтушенко та керівники підприємств-інвесторів, де реконструкцію котелень вже здійснено. Про це повідомив сайт Чернігівської ОДА.

За інформацією Юрія Євтушенка, на сьогодні у бюджетних установах на природному газі працює 554 котельні та топкові.

З метою економії природного газу на об’єктах бюджетної сфери минулого року за рахунок всіх джерел фінансування проведено реконструкцію 50 котелень, у тому числі на використання альтернативних видів палива переведено 24 котельні. В цілому у 2015 році даними установами було спожито майже 10 мільйонів кубометрів природного газу. Економія у порівняні з 2014 роком склала 17 відсотків.

Тому роботи з переведення котелень на альтернативні природному газу види палива в області триватимуть.

На нараді також було обговорено стан справ на об’єктах, де вже працюють котельні на альтернативних видах палива; проблемні питання, які виникають при впровадженні господарської діяльності підприємств-інвесторів; плани щодо подальшої реалізації проектів на території області.



Теги:альтернативне паливо, ЖКГ, російський газ, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar