реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівка стала в.о. заступника голови НСЗУ

Кабінет міністрів тимчасово поклав виконання обов’язків заступника голови Національної служби здоров’я України на Тетяну Бойко. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Тетяна Бойко.

«По-перше, це – надзвичайно важливе рішення для Нацслужби. Складно працювати такій організації без управлінців. І це – вагомий внесок у зміцнення інституції. По-друге, для мене це – велика відповідальність. Виклики перед службою стоять серйозні, не все зараз працює так, як повинно. Насамперед хочу зосередитися на двох важливих напрямках: – налагодженні бізнес-процесів та роботі з командою. НСЗУ – потужна організація з унікальними людьми, які прийшли працювати для пацієнта; – співпраці з нашими регіональними осередками, адже дуже важливо, аби зміни для пацієнта проростали на місцях», – написала Тетяна Бойко.

Тетяна Бойко у Чернігові була громадською активісткою, члено виконкому Чернігівської міської ради. До сьогодні очолювала департамент комункації НСЗУ.Згідно з оприлюдненої електронної декларації в Єдиному державному реєстрі декларацій, її зарплата за 2019 рік становила 1 345 285 гривень. Тобто приблизно 112 000 гривень щомісяця.



Теги:Тетяна Бойко, Олександр Ломако, НСЗУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar