реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Чернігівгаз" придбав "фольксвагени"

ПАТ «Чернігівгаз» придбало 15 спецавтомобілів загальною вартістю 3 млн. 268 тис. грн. Автомобілі Volkswagen Transporter Т5 призначені для роботи аварійно-диспетчерських бригад, зокрема для виїздів на екстрені виклики.

Авто вже пройшли процедуру реєстрації, наразі укомплектовуються спецінструментом і обладнанням. Нові автомобілі допоможуть службі «104» оперативно реагувати на виклики, вчасно прибувати на місце події і ліквідувати аварійні ситуації.

Чотири транспортери обслуговуватимуть споживачів обласного центру, решта - Ніжин, Прилуки, Сосницю, Козелець, Бахмач, Городню, Короп та Новгород-Сіверський.

«Беззаперечний плюс нової техніки – скорочення витрат на паливо, а також мобільне пересування по населеним пунктам. Технічні характеристики нової техніки значно кращі за автомобілі радянського зразка, які досі експлуатувались аварійно-диспетчерською службою», - зазначила голова правління ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярова.

«Чернігівгаз» вперше закупив для своєї служби «104» спецавтомобілі такого рівня. У 2010 році підприємство придбало 10 аварійних машин УАЗ, але це лише частково задовольнило потреби в спецтранспорті.

Щоб виконувати велику кількість заявок із дотриманням вимог правил безпеки систем газопостачання України, підприємство постійно спрямовує значні кошти для забезпечення належного стану засобів пересування.

В цілодобовому чергуванні задіяні 29 аварійних машин, з них в обласному центрі - 4. Лише по Чернігову і Чернігівському району в опалювальний сезон аварійна служба обслуговує до 30 викликів за добу, а в цілому по області - 180.

Довідка: ПАТ «Чернігівгаз» займається розподілом і постачанням газу. Щорічні обсяги транспортування та реалізації становлять майже 894 млн. м3 газу/рік.

Система газопостачання Чернігівщини – це майже 13,5 тис. км розподільчих газопроводів та вводів, 491 газорегуляторних пунктів, 1604 газорегуляторних пунктів шафового типу, 954 станцій катодного захисту.

Загальний рівень газифікації природним газом у Чернігівській області становить 60,98%.
Природним і скрапленим газом користуються більш як 455 тис. квартир і домогосподарств, 191 промислове підприємство, 1792 підприємства компобуту, 609 бюджетних установ.






Теги:спецавтомобілі, Чернігівгаз, фольксвагени


Читайте також



Коментарі (0)
avatar