реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівцям представили Олександра Довженка

4 вересня заступник Голови Служби безпеки України генерал-лейтенант Володимир Породько представив нового начальника Управління СБ України в Чернігівській області полковника Олександра Довженка. Про це повідомила прес-група Управління СБ України в Чернігівській області

У заході взяли участь керівництво Чернігівської обласної державної адміністрації на чолі з головою Володимиром Хоменком, обласної ради, міський голова Олександр Соколов, керівний склад правоохоронних, судових та контролюючих органів області. Всі зразу, щоб усіх запам'ятав новий керівник СБ України в області...

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко закликав спецслужбу працювати в унісон з владою, адже люди і правоохоронців і адміністрацію сприймають, як одне ціле -- як владу.

Довженко Олександр Іванович має вищу юридичну освіту. На військовій службі в системі Служби безпеки України з 1993 року. Служив на різних посадах в регіональних органах і в Центральному Управлінні. Пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника Управління.

З 2012 р. по вересень 2013 р. обіймав посаду заступника начальника Головного Управління СБУ у місті Києві та Київській області.

Одружений. Має сина.





Теги:Чернігівська ОДА, нові призначення, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar