реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівці радилися з поляками

«Як працює місцеве самоврядування в Польщі: консультації для України» - такою була тема Форуму працівників органів місцевого самоврядування Люблінського та Підкарпатського воєводств Республіки Польща і Чернігівської області, який проходив в обласній раді.

Відкриваючи захід, голова обласної ради Ігор Вдовенко подякував гостям із дружньої Польщі, які вже не вперше перебувають на Чернігівщині аби зробити свій внесок у розвиток реформ в системі місцевого самоврядування і децентралізації влади на теренах області.

«Особливо приємно було бачити у залі колег із Любліна, де мені нещодавно пощастило побувати і взяти участь у роботі надзвичайно цікавого і корисного Шостого Конгресу ініціатив Східної Європи, - каже Ігор Вдовенко. - Там цілий тематичний блок був присвячений саме питанням децентралізації як Польщі, так і в Україні. І мені, як голові обласної ради, дуже приємно, що така важлива дискусія стосовно реформування місцевого самоврядування продовжується саме на Чернігівщині. Адже наша область нині впевнено крокує шляхом децентралізації і входить до трійки лідерів за темпами створення об'єднаних територіальних громад в Україні».

"Голос України"



Теги:самоврядування, Чернігівська обласна рада, Україна - Польща


Читайте також



Коментарі (0)
avatar