реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівці протестували проти російського кіно

Активісти Чернігова сьогодні, 13 лютого, вийшли під стіни кінотеатру ім. Щорса аби висловити свій протест проти показу російського кіно. Про це повідомив сайт ПіК

Чернігівці стояли з плакатами «Російське вбиває» та «Бойкот і заборона російським фільмам». Також активісти збирали підписи під зверненням до Олександра Мельника, директора КП «Чернігівкіно».

У зверненні активісти просять прибрати з показу російський фільм «Кудлаті ялинки», який наразі показує чернігівський кінотеатр та взагалі заборонити показ будь-якого російського кіно у Чернігові.



Теги:російське кіно, бойкот, Чернігів, кінотеатр


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Гопота какая то! Откуда эта шваль набралась в нашем городе???? "Активисты" хреновы! Бездельники и дармоеды вот вы кто!
Вам мешает российское кино, блин, так не смотри его! У нас есть приличные украинские фильмы?
Это как раз та индустрия которой и небыло никогда в Украине.
Вы ж посмотрите кто на фото: бомж (за бабло стоит), дибиловатый студент (за бабло) и домохозяйка с интеллектом дверной ручки (тож за бабло). Но кто то ж башляет за это!
avatar
2
Я з Вами згоден на всі 100%.
avatar
3
Нестор - 5 баллов! Мои мысли читаешь.
avatar
4
Закрий рота, ватнік. Бо сраці слова не давали.
avatar
5
Щоби робити такі заяви про людей які мітингували. Треба хоча б знати їх особисто. Ці люди зробили і роблять багато гарних добрих справ. В тому числі й допомога бійцям на фронт, саме в цей день вони ще і медикаменти готували до відправки. Нестор твої заяви нікчемні, як і твоє деградоване бачення життєвих реалій.
avatar