реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівці підтримують безкомпромісну боротьбу захисників української мови у Верховній Раді

Активісти та симпатики всіх УКРАЇНСЬКИХ політичних партій, широкі верстви Українського народу наказали депутатам-патріотам у Верховній Раді України ЗУПИНИТИ ЗА БУДЬ-ЯКУ ЦІНУ провокаторів, які намагаються законодавчо зробити російську мову державною.

Чернігівські обласні організації УНП, Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, Української народної молоді та обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів повністю підтримують дії 24 травня 2012 року депутатів від Української народної партії та всіх інших УКРАЇНСЬКИХ партій у Верховній Раді.

Чернігівці вимагають не заспокоюватися на першій перемозі і надалі мобілізувати усіх патріотів і союзників у Верховній Раді, столиці та в регіонах для захисту української мови як основи держави Українського народу.

Вони звернули увагу, що невипадково напередодні розгляду у парламенті мовного проекту Ківалова/Колесніченка «Про засади державної мовної політики» № 9073, який нехтуючи правом і мораллю проштовхують ті, хто ненавидить Український народ, хакер-українофоб зламав і знищив сайт Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», залишивши образливий для Українського народу напис. Це суть політики, яку намагаються реалізувати в Україні.

Не тільки законопроект, а й висловлювання та виступ з трибуни парламенту нардепа від Партії регіонів Вадима Колісниченка та таких як він, чернігівці однозначно оцінюють як провокаційні, образливі на адресу Українського народу та його представників у Верховній Раді. Це поведінка особи, яка патологічно ненавидить Українську націю, його діяльність ворожа, однозначно спрямована проти соборності, єдності Української держави. Таким не місце в Українському парламенті!

Україна в небезпеці! Об’єднуємося для захисту Вітчизни! – закликають чернігівці.

Чернігівська обласна організація Української народної партії

Чернігівська обласна організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка

Чернігівська обласна організація Української народної молоді

Чернігівське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів





Коментарі (0)
avatar