реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Чернігів" знову на Донбасі

Бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» здійснюють чергову планову ротацію особового складу, який несе службу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомив сектор комунікації ГУ НП в Чернігівській області.

Підтримати бійців перед далекою дорогою до Азовського узбережжя прийшли побратими, друзі і родичі правоохоронців. І хоча вони їдуть на Донбас далеко не вперше, близькі не приховували свого хвилювання.

Проводжаючи бійців на Донбас, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Дмитро Лось закликав бійців проявляти пильність під час несення служби, обов’язково прикривати один одного на спецопераціях та усіляко сприяти місцевому населенню. Дмитро Олександрович повідомив, що зона відповідальності чернігівських поліцейських на Донеччині: охорона стратегічних об’єктів та чергування на блок-постах.

Від редакції "Сіверщини".
Тільки що ото за рівень поліцейського начальника? Розхристаний, з відвислим пузом, без форми, з піднятим коміром та ще й голений - ну чисто тобі з серіалу про кримінальні розборки? Невже так має проводжати в зону АТО своїх підлеглих поліцейський начальник?






Теги:ГУНП в Чернігівській області, зона АТО, Маріуполь, рота Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar