реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігів виділяє майже 85 мільйонів на відновлення

Виконком Чернігівської міської ради виділив майже 80 мільйонів на підвищення обороноздатності міста та подолання наслідків боїв. Для цього внесені зміни до бюджету громади. На минулому засідання виконкому вже виділялися 15 мільйонів гривень на територіальну оборону.

« Перерозподіл здійснюється, зокрема, по управлінню ЖКГ, - сказав міський голова Владислав Атрошенко. - Основна сума коштів — 60 мільйонів гривень — знімається з утримання та розвитку доріг, з організації благоустрою населених пунктів — поточний ремонт внутрішньодворових проїздів, знімається із будівництва об’єктів ЖКГ та інших об’єктів комунальної власності. Всі ці кошти акумулюються і спрямуються фактично на захист нашого міста».
Виділяються, зокрема, кошти на купівлю 100 комплектів спецодягу для особового складу підрозділів ДСНС України у Чернігівській області, які залучалися до гасіння пожеж і ліквідації наслідків з початку проведення військових дій та ворожих обстрілів у місті на загальну суму 150 тисяч гривень.

За рахунок перерозподілу коштів управління капітального будівництва, вони спрямовуються на виготовлення проєктних робіт по відновленню пошкоджених об'єктів – трьох дитсадків та трьох шкіл. Управління освіти також зробить перерозподіл коштів для ліквідації наслідків руйнувань росіянами закладів освіти.

Більше двох мільйонів також буде надано для відновлення побитих агресором будівель спеціалізованого комбінату, який утримує міський цвинтар у Яцево.



Теги:російсько - українська війна, Яцево, Відновлення, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar