реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігів продовжує звільнятися від незаконних гаражів

Ще 44 незаконно встановлених тимчасових металевих гаражів демонтують найближчим часом. Відповідний дозвіл надав 12 березня виконавчий комітет Чернігівської міської ради. Перелік цих гаражів попередньо розглядався 1 березня на засіданні Комісії з демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території Чернігова.

Відповідно до прийнятого рішення, власникам тимчасових металевих гаражів встановлений строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок терміном у 30 календарних днів. У разі невиконання цього демонтаж здійснюватиме КП «Муніципальна варта».

Демонтаж тимчасових гаражів у місті здійснюється відповідно до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м.Чернігова, який передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу гаражів, які розміщені з порушеннями, подальше поводження з демонтованими об’єктами, а також порядок відшкодування витрат, пов’язаних з їх демонтажем.

Нагадуємо, що офіційні повідомлення про виявлення гаражів та їхні адреси розміщуються на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради за посиланням.

Загалом за останні два роки демонтовано майже 400 таких об’єктів у місті. На цей рік у планах демонтувати ще 200, про що повідомляв керівник КП «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Теги:Чернігівська міська рада, Владислав Атрошенко, незаконні гаражі


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Я поддерживаю,гаражи должны быть установлены согласно всех норм и правил.
avatar