реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів попрощався з прикордонником Ігорем Нешком

В Катерининську церкву сьогодні було зайти важко - прикордонники, волонтери і просто чернігівці прийшли провести в останню путь Ігоря Нешка, який загинув в зоні АТО.

Чин похорону відслужили священики кафедрального Катерининського собору Української Православної Церкви Київського патріархату.

Біля храму прощальне слово мовили заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Биконя, вйськовий керівник воїна та представник козацької православної громади Катерининської церкви Андрій Лісовий. Останній повідомив, що ім'я Ігоря Нешка, як і всіх захисників України, що загинули від рук російських окупантів, буде назавжди записано в поминальний синодик козацької Катерининської церкви.

Потім сотні людей пішли за труною, ступаючи по квітах, які падали останньою шаною воїну.

Багато людей обабіч стали на коліна. Націю, яка стає на коліна перед своїми героями, жоден окупант не поставить на коліна рабства.

Ми йшли по Алеї героїв, мимо постаментів, де стояли комуністичні ідоли - прообрази сучасних гіві і моторол. Йшли без міського голови Соколова - він ніколи не ходить на вшанування героїв, що загинули в боях з росіянами... Йшли мимо стовпів, які давно би мала прибрати міська влада, якби вона була в нас українською...

Вічна слава україснкьому герою! А владу ми почистимо від сепаратистів, комуністів і корупціонерів! Мусимо!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Катерининська церква, Олександр Соколов, герої АТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar