реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігів – місто боксерів

У Чернігові пройшов відкритий чемпіонат з боксу присвячений Дню звільненню міста від німецьких загарбників. У Чемпіонаті взяло участь 97 спортсменів, зокрема із Варви, Коропа, Новгорода-Сіверського, Ніжина (2 команди), Славутича (Київська область). Чернігівські боксери представляли спортивні товариства «Колос», «Україна» і «Спартак», спортивні клуби «Атлет», «Надія», «Антей».
Вікові групи брали участь всі, від 2000 року і старше. На чемпіонаті було 26 фінальних пар.
На турнірі були присутні президент Федерації боксу Чернігівської області Ігор Васильович Дейнеко, голова міського спорткомітету Стецько Олександр Миколайович, Сергій Анатолійович Ярмак голова Деснянської районної організації «Партії регіонів», віце-президент Федерації Андрій Валерійович Требух, які надали організаторам призи та особисто нагороджували переможців.
Чемпіонат пройшов гарно, його проведення підтверджує, що бокс на Чернігівщині на висоті, - розповів Президент СК «Надія» тренер-викладач Саід Руслан, - та він динамічно розвивається. Останні 3-4 роки він пішов «уверх», з’явилися перспективні хлопці, майстри спорту, що беруть участь у чемпіонатах Європи, світу, наприклад Дмитро Митрофанов. Який переміг у надзвичайно важливому турнірі «Кращі боксери України», нині він знаходиться у складі Збірної України в Алушті.
Від «Сіверщини»: Можна звичайно порадіти за наших боксерів, але хотілося б згадати й проблеми. Перша і найголовніша це недостатнє фінансування. Якби боксерам надавалися такі ресурси як футболістам!
Зичимо перемог!
Олександр ЯСЕНЧУК


Дмитро Митрофанов під час поєдинку у Туреччині

Тренер-викладач Руслан Саід разом зі своїм учнем









Коментарі (0)
avatar