реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігів маркує свої товари

Кілька місяців тому в Чернігові стартувала інформаційна кампанія «Чернігів, купуй рідне!», до якої вже долучилися деякі місцеві торгові мережі. Серед них СООР, «Седам», «Союз», «Квартал» та «Еко». Також висловили готовність приєднатися найближчим часом – «АТБ» та «Велмарт». Ця акція проходить в рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки, яка розроблена в тісній співпраці з підприємницьким активом міста.

У рамках кампанії товари чернігівських виробників позначаються спеціальним знаком – «Чернігів, купуй рідне!». Це робиться для того, щоб привернути увагу покупців та підтримати місцевого виробника, який дає робочі місця та сплачує податки у місцевий бюджет.

На цьому тижні Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко в міській раді зустрівся з місцевими виробниками та представниками торгівельних мереж. Серед головних питань, які обговорювалися на зустрічі: що необхідно зробити, щоб підтримати місцевого виробника і в супермаркетах Чернігова з’явилося більше місцевих товарів.

Як зазначили присутні на зустрічі керівники харчових підприємств, чернігівська продукція експортується не тільки в інші міста України, а й за кордон, де вона є конкурентоспроможною. А ось у чернігівських магазинах місцеві товари майже не помітні.

Міський голова в результаті запропонував налагодити діалог та через два місяці підписати відповідний Меморандум.



Теги:маркування товарів, Чернігівська міська рада, Владислав Атрошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar