реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігів: американців цікавила безпека українських кордонів

В оперативному командуванні «Північ» відбулася робоча зустріч аташе Сухопутних військ при Посольстві США в Україні полковника Брендона Преслі з командувачем військ генерал-майором Віктором Ніколюком та офіцерами управління.

Як повідомила пресслужба оперативного командування «Північ», у ході візиту керівний склад ОК«Північ»та американські колеги обговорили ряд питань щодо безпекової ситуації у північно-східному регіоні України та напрямки співробітництва з США. « Наші підрозділи неодноразово проходили навчання за участі та під керівництвом американських інструкторів. Це і є один із результативних напрямків нашої спільної роботи. Сподіваюся, що співпраця буде тільки поглиблюватися, а позитивні результати нарощуватимуться, - зазначив командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Віктор НІКОЛЮК. – Адже важливо, що задача у нас одна – це перемога над ворогом».

Американські партнери цікавилися без пековою ситуацією у територіально-сухопутній зоні відповідальності ОК «Північ».Полковника Брендона Преслі та його помічника майора Джеймса Тіппетса цікавили ефективність та досвід використання матеріально-технічної допомоги, отриманої від США у ході виконання бойових завдань українськими військовими. Серед іншого увагу акцентували на застосуванні знаменитого ПТРК «Javelin». Йшлося на зустрічі і про перспективи спільних дій українських військових та партнерів країни-члена НАТО задля укріплення обороноздатності України.



Теги:Україна - США, гібридна війна, ОК Північ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar