реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Черговий кульбіт "Колі Ру"

Як повідомили всі чернігівські сайти, мільйонер Микола Рудьковський, вийшов зі своєї Соціалістичної партії. При цьому винуватцем такого кроку він назвав голову партії Олександра Морорза:" "Серпневий з’їзд СПУ прийняв рішення про об’єднання лівих і лівоцентриських сил й обрав головою партії Олександра Мороза. На жаль, ці рішення виявилися взаємовиключними - Мороз готовий до такого об`єднання виключно за умови, що він його очолить, всі інші ліві - лише якщо Мороз не претендуватиме на лідерство (з відомих причин)", - заявив Рудьковський.

"Тому він і його команда саботують об’єднавчий процес, надумуючи приводи, шукаючи винних, наговорюючи на можливих партнерів і прогнозуючи неуспіх об’єднання", - зазначає вчорашній соціаліст.

Насправді, на думку "Сіверщини", Микола Рудьковський готує грунт для потрапляння у Верховну Раду по мажоритарному округу на Чернігівщині, де рейтинг СПУ давно впав. Тож і він звільняється від баласта, який, до того ж, йому доводилося ще й частково фінансувати. Певно, власнику нафтових скважин на Полтавщині, депутату обласної ради на Чернігівщині набридло платити гроші київському Сан Саничу, від якого нема користі.

Нагадаємо, що для українців Рудьковський є людиною, яка зірвала вигідні для України газові переговори з Туркменистаном, яка проциндрила більше 400 тисяч державних коштів на політ в Париж із якоюсь "міскою" та різко захворіла, коли довелося за це трохи посидіти у тюрмі. Щоправда, "хвороба хребта" не завадила Миколі Рудьковському танцювати згодом з молодими дівчатами...

Як довів земляк Миколи Рудьковського -- колишній голова Бобровицької адміністрації Петро Шейко, і освіти вищої в нього належної нема. Проте, в політиці зараз -- час шахраїв. Тож нічому дивуватися не варто...



Теги:вибори 2012, Рудьковський, СПУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar