реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чергове "пакращення": закриття школи в Шишківці

Начальник районного відділу освіти: <<Я зроблю все, щоб закрити вашу школу!>>

З такими <<обнадійливими>> словами звернулася Остапенко Лариса Григорівна --начальник відділу освіти Корюківського району до присутніх батьків на шкільних зборах села Шишківки.

Основна причина, як завжди одна - нецільове використання державних коштів! Тобто, для 20-ти шишківських школярів грошей немає, в той час коли і Президент і Прем'єр Міністр і чиновники різного рангу постійно волають про те як вони опікуються шкільною освітою та відкривають нові школи.

Ще однією родзинкою <<шишківської проблеми>> є відсутність дороги, так-так її просто немає, замість неї суцільні ями. Перед виборами кандидат в депутати до Верховної Ради обіцяв допомогти і навіть почався якийсь рух: відмічені найбільш проблемні ділянки дороги стрічками, завозився щебінь, але після виборів все кудись зникло, залишивши гіркий присмак чергового обману...

Як реалізувати своє право на освіту дітям, що робити батькам, де працювати потім сільським педагогам? Відповідей ніхто не дає, тільки луною віддаються слова <<треба закрити>>.

ПіК



Теги:Корюківський район, Шишківка, закриття шкіл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar