реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чергова московська провокація проти рухівця

12 травня широко відомий московський троль Шарій Анатолій (https://uk.wikipedia.org/wiki/Шарій_Анатолій_Анатолійович ) публікує і широко розкручує в Інтернеті повністю ФАЛЬШОВАНЕ відео спрямоване на дискредитацію українського патріота Василя Марущинця, що в даний час працює консулом в Генеральному консульстві України в Гамбурзі (Німеччина).

Впродовж наступного дня (13 травня) це відео викликає потужний інформаційний ефект в світових ЗМІ. В Україні по ТБ постійно говорять про якогось українського консула в Німеччині, якого підозрюють в антисемітизмі. Прізвище ж звучить тільки об 23.00 (https://ukranews.com/…/562702-konsul-ukrainy-v-gamburzi-pos…)

Зрозуміло, що це потужна диверсія інформаційної війни Москви в яку вкладені великі гроші з метою дискредитувати Україну як в Німеччині так і максимально в світі.

Кремлівський троль як видно із його відео (дивись нижче) намагається дискредитувати всю українську дипломатію.

Для чого це робиться більш аніж очевидно. Мета Москви знищити дипломатичні успіхи України шляхом дискредитації дипломатичного корпусу України який поступово крок за кроком добивається посилення санаційного тиску на Москву-агресора, доводить її пряму причетність до розв’язання та ведення війни в Україні, добивається судових рішень на користь України.

Відео 1. (https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=xiB_iQ5RNq4)
Відео 2.( https://www.youtube.com/watch?v=tuRpmWRuiFc&feature=youtu.be)

Пан Василь Марущинець є високо патріотичною і порядною людиною. Він був одним із засновників НАРОДНОГО РУХу України (на Закарпатті) і понині є його членом (Деснянська РО міста Києва).
Шановне товариство ми маємо допомогти пану Василю відбитися від цинічно підлого оббріхування та не дати ВОРОГУ зруйнувати дипломатичну систему України.

Закликаю всіх включитися в активне коментування цієї інформаційної диверсії скрізь де тільки можна і бажано навіть на іноземних сайтах. Це черговий виток війни (поки, що інформаційно-психологічної) і ми маємо здолати підлу брехню яку розкручує ВОРОГ.

Зупинимо московських тролів сьогодні в Інтернеті, бо інакше завтра вже доведеться зупиняти їхні танки на вулицях наших міст.

Григорій ТИХИЙ



Теги:антисемітизм, Народний Рух, фейки, консул України, МЗС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar