реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чергова книга буде про "Дзвін- 90"

Чергова книга від чернігівської "Просвіти".

Попри виселення зі свого історичного будинку на вулиці Хлібопекарській, 10, чернігівська "Просвіта" вперто продовжує діяти - як приклад, недавно вийшла книга "Перша шеренга", а біля 30 чернігівських просвітян воюють на фронті.

Зараз же чернігівська "Просвіта" оголошує збір матеріалів про легендарний похід "Дзвін-90" з нагоди його 35- річчя. Книга має вийти наступного року, але час невблаганно забирає з собою учасників походу - тому не відкладаймо спогади на потім. Чекаємо спогади, документи, фото. Надсилати мені на електронну адресу: [email protected].

Для чого потрібні такі книги? Для перемоги. Бо перемагають тільки ті, хто знає - за що воює, хто воював раніше, які були успіхи і помилки попередників.

Персонально запрошую до написання спогадів координатора походу Володимира Ступака, учасників Ганну Милейко, Ларису Куровську, Юрія Соболя, Андрія Кокотюху, Миколу Шкурка, Сергія Чернякова, Віру Ддерев'янко, Івана Іващенка, Петра Антоненка...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, чернігівська Просвіта, Дзвін - 90, боротьба за Незалежність


Читайте також






Коментарі (1)
avatar
0
1
Важливо заново подивитися на цю подію.
Потребуємо чогось подібного тепер.
Прориву як тоді.
В закріпленні факту наявності Української нації та її Держави. У Конституції, україноцентричному законодавстві, поведінці громадянського суспільства і влади.
avatar